Witam!
W tym wątku proszę wpisywać osoby chętne, którym przygotować już logo z nickiem .
Pozdrawiam,
Freez
EDIT:
1.Freez
Edytuj posty.
Ostatnio edytowany przez Duli (2011-02-27 08:20:48)
Stróż forum
1.Freez
2.Zubel
Stróż forum
Koszulki bd dla każdego kto chce a kamizelki tylko do admina modów i osób z gwiazdką i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie .
Old STŻ
zubel napisał:
Koszulki bd dla każdego kto chce a kamizelki tylko do admina modów i osób z gwiazdką i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie .
dokładnie..a tak poza tym kto za to płaci ?
To tu się zapisujemy po koszulki tak ?
1.Freez
2.Zubel
3.Duli
4.Lukasz1012
A chciałbyś finansować wszystkim koszulki ??
Freez napisał:
Tu nie chodzi o dofinansowanie tylko komu już zrobić nick na koszulke?
To mi zrób(cie), ale jak się okaże ze to jakoś drogo to sorki ale odmówię . Ale za to jak cena będzie okazyjna to wezmę. Ale jak o to chodzi to, jak już wcześniej wspomniałem nick możesz(cie) przygotować.
Słyszałem też że u żukowskiego fotografa też nadrukowują ( napisy i grafiki) na koszulki, ale również na inne ubrania, a więc czy nie było by łatwiej jeśli FREEZ przygotował by grafiki dla każdego i porozdawał np. na pendrivie , a każdy by se poszedł do togo fotografa i nadrukował na czym chce.?. Bo przecież może ktoś by wolał na bluzie , albo czapce...
Ostatnio edytowany przez Kuboos (2011-02-28 07:28:33)
Old STŻ
Kuboos napisał:
Freez napisał:
Tu nie chodzi o dofinansowanie tylko komu już zrobić nick na koszulke?
To mi zrób(cie), ale jak się okaże ze to jakoś drogo to sorki ale odmówię . Ale za to jak cena będzie okazyjna to wezmę. Ale jak o to chodzi to, jak już wcześniej wspomniałem nick możesz(cie) przygotować.
Słyszałem też że u żukowskiego fotografa też nadrukowują ( napisy i grafiki) na koszulki, ale również na inne ubrania, a więc czy nie było by łatwiej jeśli FREEZ przygotował by grafiki dla każdego i porozdawał np. na pendrivie , a każdy by se poszedł do togo fotografa i nadrukował na czym chce.?. Bo przecież może ktoś by wolał na bluzie , albo czapce...
za bardzo skomplikowane, idziesz do niego i wybierasz czcionkę i jaki ma być napis chyba
Wszyscy bd mieli to samo, tylko nicki bedą inne. Dlatego ja muszę juz przygotować te nadruki. Ja bym mógł je zrzucić na pena i byśmy z Jaskulem polecieli to druknąć. Jaskuł mógłby zebrać siano od tych, którzy chcą taką koszulkę
Szczerze mówiąc kiedy będziecie zakładać te koszulki? Tylko latem?
Byłbym bardziej za bluzami, bo bluzę na motor częściej zakładasz.